Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Ne: 8:00 - 22:00hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
INFOBOX : jste v časovém presu?
  • Hledáte odpovídající dárek pro muže nebo ženu? Co zvolit rytou sklenici nebo půllitr na téma myslivost lovectví, koně, znamení zvěrokruhu atd. 
  • Pokud si u nás nevyberete, zašlete ná svoji představu a je to.

CO DÁL? DOTAZ?

 

 

 

 

 

NajduZboží.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOTAZ

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. UUdělujete tímto souhlas firmě Bílek Petr, broušení a rytí skla, se sídlem Vítězná 390/51, Karlovy Vary  36009, IČ 1387 3822, zapsan v živnostenském rejstříku Magistrátu města Karlovy Vary, odbor živnostenský úřad pod č.j.: žú/U9192/2009Hoj. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

BROUŠENÍ - RYTÍ - GRAVÍROVÁNÍ A NEBO PÍSKOVÁNÍ?
BROUŠENÍ - RYTÍ - GRAVÍROVÁNÍ A NEBO PÍSKOVÁNÍ?
POKUD MÁTE ZÁJEM UDĚLAT SI JASNO ALESPOŇ V NÁZVOSLOVÍ TECHNIK DEKOROVÁNÍ SKLA....? číst celé
NAŠE PRÁCE PRO FILMAŘE - UNDERWORLD 5
02.02.2019 ZAJÍMAVOSTI
NAŠE PRÁCE PRO FILMAŘE - UNDERWORLD 5
BYLI JSME POŽÁDÁNI O SPOLUPRÁCI NA JEDNOM Z DÍLŮ SÉRIE UNDERWORD číst celé

  SKLENICE A VÁZY PRO RYTÍ, BROUŠENÍ A GRAVÍROVÁNÍ SKLA  ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU, SVATEBNÍ VÝROČÍ A JINÉ MOTIVY A DEKORY PRO RYTÍ, BROUŠENÍ A GRAVÍROVÁNÍ SKLA  



Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.
google8ee7c2f5fb36fde3.html