Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

CO DÁL? DOTAZ?

 

BYLI JSME POŽÁDÁNI O SPOLUPRÁCI NA FILMU UNDERWORLD 5, KTERÝ SE NATÁČEL V PRAZE A HOZENOU RUKAVICI JSME ZVEDLI. JAK TO PROBÍHALO A NAKONEC DOPADLO?

 

 

 

 

 


-10% SLEVA NA SVATEBNÍ ZBOŽÍ

 

 

 

 

 

VIDEO - VÁNOČNÍ TRHY PLZEŇ

 

 

 

 

VIDEO - MLADÍ NÁSLEDOVNÍCI

 

 

 

 

PŘIJEDEME BROUSIT I K VÁM NA VAŠI AKCI
FOTO - Heřmánek - country festival


 

 

 

VIDEO - REGION KARLOVARSKA


 

 

 

VIDEO - KARLOVY VARY

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


NajduZboží.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS, hesla

 

BROUŠENÍ  A RYTÍ SKLA NA ZAKÁZKU,

DO SKLA,

NA SKLO,

DEKOROVÁNÍ ,

DEKORACE ,

OBRÁZKY NA SKLE,

GRAVÍROVÁNÍ SKLA,

PÍSKOVÁNÍ SKLA,

LEPTÁNÍ SKLA,

 

JAK DOSTAT OBRÁZEK NA SKLENICI,

TAGS, motivy

FOTOGRAFIE,  FOTKY NA SKLE,

VLASTNÍ MOTIVY NA SKLE,

SVATEBNÍ SKLENICE,

PŘÍPITKOVÉ SKLENIČKY,

KOČKY A KOČIČKY,

KOČIČÍ,

KOŤÁTKA A KOŤATA,

DEKORACE, DOPLŇKY,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS, lokalita

KARLOVY VARY, PLZEŇ, CHEB,

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ, SOKOLOV, ,

TOUŽIM, BEČOV,

BOŽÍ DAR, KLÁŠTEREC

TACHOV, DOMAŽLICE

BRNO, OSTRAVA,

OLOMOUC, ZLÍN,

OPAVA, HRADEC KRÁLOVÉ,

DVŮR KRÁLOVÉ, PARDUBICE,

NYMBURK, LIBEREC,

SVITAVY, KUTNÁ HORA,

JABLONEC, MLADÁ BOLESLAV,

JIČÍN, MĚLNÍK,

ROUDNICE NAD LABEM,

FRÝDEK - MÍSTEK,

DĚČÍN, PRAHA,

SVĚTLÁ NAD SÁZAVOU,

ÚSTÍ NAD LABEMA,

KLATOVY, ROKYCANY,

BEROUN, PŘÍBRAM,

BLATNÁ, PÍSEK,

BENEŠOV, TÁBOR,

STRAKONICEVIMPERK

PRACHATICE, ČESKÉ BUDĚJOVICE

ČESKÝ KRUMLOV

HLUBOKÁ, SUŠIČE,

TŘEBOŇ,

JINDŘICHŮV HRADEC,

HUMPOLEC, PELHŘIMOV,

JIHLAVA, TELČ,

CHOMUTOV, MOST,

KADAŇ, TEPLICE,

BÍLINA, ŽATEC,

LOUNY, SLANÝ,

KLADNO, LITVÍNOV,

LITOMĚŘICE,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOTAZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Bílek Petr, broušení a rytí skla, se sídlem Vítězná 390/51, Karlovy Vary  36009, IČ 1387 3822, zapsan v živnostenském rejstříku Magistrátu města Karlovy Vary, odbor živnostenský úřad pod č.j.: žú/U9192/2009Hoj (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů