Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

CO DÁL? DOTAZ?

 

BYLI JSME POŽÁDÁNI O SPOLUPRÁCI NA FILMU UNDERWORLD 5, KTERÝ SE NATÁČEL V PRAZE A HOZENOU RUKAVICI JSME ZVEDLI. JAK TO PROBÍHALO A NAKONEC DOPADLO?

 

 

 

 

 


-10% SLEVA NA SVATEBNÍ ZBOŽÍ

 

 

 

 

 

VIDEO - VÁNOČNÍ TRHY PLZEŇ

 

 

 

 

VIDEO - MLADÍ NÁSLEDOVNÍCI

 

 

 

 

PŘIJEDEME BROUSIT I K VÁM NA VAŠI AKCI
FOTO - Heřmánek - country festival


 

 

 

VIDEO - REGION KARLOVARSKA


 

 

 

VIDEO - KARLOVY VARY

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


NajduZboží.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS, hesla

 

BROUŠENÍ  A RYTÍ SKLA NA ZAKÁZKU,

DO SKLA,

NA SKLO,

DEKOROVÁNÍ ,

DEKORACE ,

OBRÁZKY NA SKLE,

GRAVÍROVÁNÍ SKLA,

PÍSKOVÁNÍ SKLA,

LEPTÁNÍ SKLA,

 

JAK DOSTAT OBRÁZEK NA SKLENICI,

TAGS, motivy

FOTOGRAFIE,  FOTKY NA SKLE,

VLASTNÍ MOTIVY NA SKLE,

SVATEBNÍ SKLENICE,

PŘÍPITKOVÉ SKLENIČKY,

KOČKY A KOČIČKY,

KOČIČÍ,

KOŤÁTKA A KOŤATA,

DEKORACE, DOPLŇKY,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS, lokalita

KARLOVY VARY, PLZEŇ, CHEB,

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ, SOKOLOV, ,

TOUŽIM, BEČOV,

BOŽÍ DAR, KLÁŠTEREC

TACHOV, DOMAŽLICE

BRNO, OSTRAVA,

OLOMOUC, ZLÍN,

OPAVA, HRADEC KRÁLOVÉ,

DVŮR KRÁLOVÉ, PARDUBICE,

NYMBURK, LIBEREC,

SVITAVY, KUTNÁ HORA,

JABLONEC, MLADÁ BOLESLAV,

JIČÍN, MĚLNÍK,

ROUDNICE NAD LABEM,

FRÝDEK - MÍSTEK,

DĚČÍN, PRAHA,

SVĚTLÁ NAD SÁZAVOU,

ÚSTÍ NAD LABEMA,

KLATOVY, ROKYCANY,

BEROUN, PŘÍBRAM,

BLATNÁ, PÍSEK,

BENEŠOV, TÁBOR,

STRAKONICEVIMPERK

PRACHATICE, ČESKÉ BUDĚJOVICE

ČESKÝ KRUMLOV

HLUBOKÁ, SUŠIČE,

TŘEBOŇ,

JINDŘICHŮV HRADEC,

HUMPOLEC, PELHŘIMOV,

JIHLAVA, TELČ,

CHOMUTOV, MOST,

KADAŇ, TEPLICE,

BÍLINA, ŽATEC,

LOUNY, SLANÝ,

KLADNO, LITVÍNOV,

LITOMĚŘICE,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOTAZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů